Takamaz - Automatizált CNC eszterga központ

You are here: Home » Termékek » Takamaz – Automatizált CNC eszterga központ
close

Fontos: A raktáron lévő gépeink megtekintéséhez kérjük, hogy válassza ki a bal oldali alsó szűrő “Raktáron” opcióját!

39
Yes
Detail
Detail
List, Thumbnail
1
írjon....
/termekek/takamaz/
Detail

Géptípusok

Márkák

160 Termék«1 of 16»
TAKAMAZ X-S700 Image
TAKAMAZ X-S700
A TAKAMAZ X-S700 – Egy orsó, két revolverfejes automatizált CNC eszterga egy orsó két revolverfejes kivitel tökéletes választás tengelyeket gyártó cégek számára. A két revolverfejnek és a szegnyeregnek köszönhetően az előállítani kívánt munkdarabot akár egyensúlyosan is megmunkálhatóak, ezzel is felgyorsítva a termelést. Az önpozícionáló lünetta segítségével akár vékonyabb munkadarabok is megmunkálhatók.
TAKAMAZ XC-100 Image
TAKAMAZ XC-100
A Takamaz 1976 – ben fejleszette ki CNC esztergáit TCC-8 néven Japánban. Kifejlesztésük óta több mint 30.000 CNC esztergát sikerült értékesíteniük világszerte. Vezeteő szerepet tölt be az eladások terén az “X” széria, mely egy orsóval és egy revolverfejjel rendelkezik. 2010 – ben megújították a szériát, sokkal kompaktak méretben érkezett, a design elemeken is változtattak. Így jött létre az XC / XL széria.
TAKAMAZ XC-150 Image
TAKAMAZ XC-150
A Takamaz 1976 – ben fejleszette ki CNC esztergáit TCC-8 néven Japánban. Kifejlesztésük óta több mint 30.000 CNC esztergát sikerült értékesíteniük világszerte. Vezeteő szerepet tölt be az eladások terén az “X” széria, mely egy orsóval és egy revolverfejjel rendelkezik. 2010 – ben megújították a szériát, sokkal kompaktak méretben érkezett, a design elemeken is változtattak. Így jött létre az XC / XL széria.
TAKAMAZ XD-10i Image
TAKAMAZ XD-10i
A Takamaz XD-10i két orsós egy revolverfejes automatizált CNC eszterga megalkotását a Takamaz a “dupla hatékonyság kis helyen” elve alapján alkotta. A széria az új koncepciót hivatott képviselni, mely a vágások közötti üres másodperceket kívánja csökkenteni. Az egyedi konstrukcióval és a két orsóval a sorozat az egyik leghatékonyabbá vált a precízós megmunkálás terén.
TAKAMAZ XD-8 Plus Image
TAKAMAZ XD-8 Plus
A Takamaz XD-8 két orsós egy revolverfejes automatizált CNC eszterga megalkotását a Takamaz a “dupla hatékonyság kis helyen” elve alapján alkotta. A széria az új koncepciót hivatott képviselni, mely a vágások közötti üres másodperceket kívánja csökkenteni. Az egyedi konstrukcióval és a két orsóval a sorozat az egyik leghatékonyabbá vált a precízós megmunkálás terén.
TAKAMAZ XL-100/XL-100M Image
TAKAMAZ XL-100/XL-100M
A Takamaz 1976 – ben fejleszette ki CNC esztergáit TCC-8 néven Japánban. Kifejlesztésük óta több mint 30.000 CNC esztergát sikerült értékesíteniük világszerte. Vezeteő szerepet tölt be az eladások terén az “X” széria, mely egy orsóval és egy revolverfejjel rendelkezik. 2010 – ben megújították a szériát, sokkal kompaktak méretben érkezett, a design elemeken is változtattak. Így jött létre az XC / XL széria.
TAKAMAZ XL-150/XL-150M Image
TAKAMAZ XL-150/XL-150M
A Takamaz 1976 – ben fejleszette ki CNC esztergáit TCC-8 néven Japánban. Kifejlesztésük óta több mint 30.000 CNC esztergát sikerült értékesíteniük világszerte. Vezeteő szerepet tölt be az eladások terén az “X” széria, mely egy orsóval és egy revolverfejjel rendelkezik. 2010 – ben megújították a szériát, sokkal kompaktak méretben érkezett, a design elemeken is változtattak. Így jött létre az XC / XL széria.
TAKAMAZ XW-130 Image
TAKAMAZ XW-130
A Takamaz XW-130 két orsós egy revolverfejes automatizált CNC eszterga munkadarab adagolása lenyűgözően gyors. Tárolótól az orsóba helyezésig 6 másodperc. Munkatér zárása kevesebb mint 0,5 másodperc. Átlagos munkadaraboknál ciklusideje nem haladja meg a 18 másodpercet.
TAKAMAZ XW-200 Image
TAKAMAZ XW-200
A Takamaz XW-200 két orsós egy revolverfejes automatizált CNC eszterga főorsó erőssége 18,5/15 kW, mely képessé teszi a nagyobb átmérőjű darabok alacsonyabb fordulatszámon történő megmunkálását nagyobb nyomatékkal.
TAKAMAZ XW-30 Image
TAKAMAZ XW-30
A Takamaz XW-30 két orsós egy revolverfejes automatizált CNC eszterga méretének ksözönhetően kiérdemelte a legkompaktabb eszterga címet. Az 1500 mm – es magasságá lehetővé teszi az installációt az akár alacsony belmagassággal rendelkező ipari egységben is. Méretét az egybeépített egységének is köszönheti, mely magába foglalja az ágyat, vezérlőt, munkadarab adagolót és forgácskihordót is.
160 Termék«1 of 16»
Show Comments