Profil hajlítók

You are here: Home » Termékek » Lemezmegmunkáló gépek » Profil hajlítók
close

Fontos: A raktáron lévő gépeink megtekintéséhez kérjük, hogy válassza ki a bal oldali alsó szűrő “Raktáron” opcióját!

31
Yes
Detail
Detail
List, Thumbnail
1
írjon....
/termekek/lemezmegmunkalo-gepek/profil-hajlitok/
Detail

Géptípusok

Márkák

AKYAPAK APK 30 - Profilhajlító Image
AKYAPAK APK 30 - Profilhajlító
Az AKYAPAK APK 30 profilhajlító erőesk és megbízhatóak az ST-52 konstrukciós felépítményükkel. A gépek megnagyobbított görgői segítségével kevesebb deformálódással képes a hajlításra.
AKYAPAK APK 35 - Profilhajlító Image
AKYAPAK APK 35 - Profilhajlító
Az AKYAPAK APK 35 profilhajlító erőesk és megbízhatóak az ST-52 konstrukciós felépítményükkel. A gépek megnagyobbított görgői segítségével kevesebb deformálódással képes a hajlításra.
AKYAPAK APK 40 - Profilhajlító Image
AKYAPAK APK 40 - Profilhajlító
Az AKYAPAK APK 40 profilhajlító erőesk és megbízhatóak az ST-52 konstrukciós felépítményükkel. A gépek megnagyobbított görgői segítségével kevesebb deformálódással képes a hajlításra.
AKYAPAK APK 45 - Profilhajlító Image
AKYAPAK APK 45 - Profilhajlító
Az AKYAPAK APK 45 profilhajlító erőesk és megbízhatóak az ST-52 konstrukciós felépítményükkel. A gépek megnagyobbított görgői segítségével kevesebb deformálódással képes a hajlításra.
AKYAPAK APK 50 - Profilhajlító Image
AKYAPAK APK 50 - Profilhajlító
Az AKYAPAK APK 50 profilhajlító erőesk és megbízhatóak az ST-52 konstrukciós felépítményükkel. A gépek megnagyobbított görgői segítségével kevesebb deformálódással képes a hajlításra.
AKYAPAK APK 61 - Profilhajlító Image
AKYAPAK APK 61 - Profilhajlító
Az AKYAPAK APK 61 profilhajlító erőesk és megbízhatóak az ST-52 konstrukciós felépítményükkel. A gépek megnagyobbított görgői segítségével kevesebb deformálódással képes a hajlításra.
AKYAPAK APK 81 - Profilhajlító Image
AKYAPAK APK 81 - Profilhajlító
Az AKYAPAK APK 81 profilhajlító erőesk és megbízhatóak az ST-52 konstrukciós felépítményükkel. A gépek megnagyobbított görgői segítségével kevesebb deformálódással képes a hajlításra.
APK 121 - NC/CNC Profilhajlító Image
APK 121 - NC/CNC Profilhajlító
Az AKYAPAK APK 121 profilhajlító erőesk és megbízhatóak az ST-52 konstrukciós felépítményükkel. A gépek megnagyobbított görgői segítségével kevesebb deformálódással képes a hajlításra.
Show Comments