Hengerelők

You are here: Home » Termékek » Lemezmegmunkáló gépek » Hengerelők
close

Fontos: A raktáron lévő gépeink megtekintéséhez kérjük, hogy válassza ki a bal oldali alsó szűrő “Raktáron” opcióját!

24
Yes
Detail
Detail
List, Thumbnail
1
írjon....
/termekek/lemezmegmunkalo-gepek/hengerelok/
Detail

Géptípusok

Márkák

AKYAPAK AHK 20 - 3 görgős hengerítők Image
AKYAPAK AHK 20 - 3 görgős hengerítők
Az AKYAPAK AHK 20 – as széria hengerelők az Akyapak 3 görgős típusú hidraulikus gépei. Erősek és megbízhatóak köszönhetően az ST-52 konstrukciós felépítményüknek. A gépek nyomatékhatára megnövelt.
AKYAPAK AHK 25 - 3 görgős hengerítők Image
AKYAPAK AHK 25 - 3 görgős hengerítők
Az AKYAPAK AHK 25 – as széria hengerelők az Akyapak 3 görgős típusú hidraulikus gépei. Erősek és megbízhatóak köszönhetően az ST-52 konstrukciós felépítményüknek. A gépek nyomatékhatára megnövelt.
AKYAPAK AHK 30-40 - 3 görgős hengerítők Image
AKYAPAK AHK 30-40 - 3 görgős hengerítők
Az AKYAPAK AHK 30 – 40 – es széria hengerelők az Akyapak 3 görgős típusú hidraulikus gépei. Erősek és megbízhatóak köszönhetően az ST-52 konstrukciós felépítményüknek. A gépek nyomatékhatára megnövelt.
AKYAPAK AHS 20 - 4 görgős hengerítők Image
AKYAPAK AHS 20 - 4 görgős hengerítők
Az AKYAPAK AHS 20 – as széria hengerelők az Akyapak 4 görgős típusú hidraulikus gépei. Erősek és megbízhatóak köszönhetően az ST-52 konstrukciós felépítményüknek. A gépek nyomatékhatára megnövelt.
AKYAPAK AHS 25 - 4 görgős hengerítő Image
AKYAPAK AHS 25 - 4 görgős hengerítő
Az AKYAPAK AHS 25 – as széria hengerelők az Akyapak 4 görgős típusú hidraulikus gépei. Erősek és megbízhatóak köszönhetően az ST-52 konstrukciós felépítményüknek. A gépek nyomatékhatára megnövelt. A 25 – ös széria 500 mm hosszabb a 20 – as szériánál, összesen 2600 mm.
AKYAPAK AHS 30-40 - 4 görgős hengerítők Image
AKYAPAK AHS 30-40 - 4 görgős hengerítők
Az AKYAPAK AHS 30 – 40 – es széria hengerelők az Akyapak 4 görgős típusú hidraulikus gépei. Erősek és megbízhatóak köszönhetően az ST-52 konstrukciós felépítményüknek. A gépek nyomatékhatára megnövelt. A 25 – ös széria 500 mm hosszabb a 20 – as szériánál, összesen 2600 mm.
AKYAPAK AS - Kompakt 3 görgős hengerítők Image
AKYAPAK AS - Kompakt 3 görgős hengerítők
Az AKYAPAK AS széria hengerelők az Akyapak 3 görgős típusú kompakt hidraulikus gépei. Erősek és megbízhatóak köszönhetően az ST-52 konstrukciós felépítményüknek. A gépek nyomatékhatára megnövelt.
AKYAPAK ASM - Kompakt 3 görgős hengerítők Image
AKYAPAK ASM - Kompakt 3 görgős hengerítők
Az AKYAPAK ASM széria hengerelők az Akyapak 3 görgős típusú kompakt hidraulikus gépei. Erősek és megbízhatóak köszönhetően az ST-52 konstrukciós felépítményüknek. A gépek nyomatékhatára megnövelt.
AKYAPAK ASM-S - Kompakt 3 görgős hengerítők Image
AKYAPAK ASM-S - Kompakt 3 görgős hengerítők
Az AKYAPAK ASM-S széria hengerelők az Akyapak 3 görgős típusú kompakt hidraulikus gépei. Erősek és megbízhatóak köszönhetően az ST-52 konstrukciós felépítményüknek. A gépek nyomatékhatára megnövelt.
Show Comments