Enshu - Horizontális CNC megmunkáló központ

You are here: Home » Termékek » Enshu – Horizontális CNC megmunkáló központ
close

Fontos: A raktáron lévő gépeink megtekintéséhez kérjük, hogy válassza ki a bal oldali alsó szűrő “Raktáron” opcióját!

35
Yes
Detail
Detail
List, Thumbnail
1
írjon....
/termekek/enshu/
Detail

Géptípusok

Márkák

ENSHU EV450T Image
ENSHU EV450T
Az ENSHU EV450T a cég által egyedüliként kínált kompakt függőleges megmunkál központ. A japán mérnököknek köszönhetően a gép ágya nagy merevséggel bír. 50 méter/perces gyorsaságának köszönhetően a termelés 44% – kal lecsökkent. Méretének köszönhetően az ipari terület bármely szergletében eljelyezhető.
ENSHU GE460H Image
ENSHU GE460H
Az ENSHU GE460H –  GE480H  a cég által kínált kissebb vízszintes megmunkáló központok. A Japán mérnököknek köszönhetően a gép ágya nagy merevséggel bír. 90 méter/perces gyorsaságának köszönhetően a termelés időtartamát nagy mértékben lecsökkent. Palettaváltója biztosítja a munkafolyamat alatti munkadarab cseréjét, ezzel is megnövelve hatékonyságát.
ENSHU GE480H Image
ENSHU GE480H
Az ENSHU GE480H –  GE460H  a cég által kínált kissebb vízszintes megmunkáló központok. A Japán mérnököknek köszönhetően a gép ágya nagy merevséggel bír. 90 méter/perces gyorsaságának köszönhetően a termelés időtartamát nagy mértékben lecsökkent. Palettaváltója biztosítja a munkafolyamat alatti munkadarab cseréjét, ezzel is megnövelve hatékonyságát.
ENSHU GE580H Image
ENSHU GE580H
Az ENSHU GE580H – GE590H  a cég által kínált nagyobb vízszintes megmunkáló központok. A Japán mérnököknek köszönhetően a gép ágya nagy merevséggel bír. 50 méter/perces gyorsaságának köszönhetően a termelés időtartamát nagy mértékben lecsökkent. Palettaváltója biztosítja a munkafolyamat alatti munkadarab cseréjét, ezzel is megnövelve hatékonyságát.
ENSHU GE590H Image
ENSHU GE590H
Az ENSHU GE590H- GE580H  a cég által kínált nagyobb vízszintes megmunkáló központok. A Japán mérnököknek köszönhetően a gép ágya nagy merevséggel bír. 50 méter/perces gyorsaságának köszönhetően a termelés időtartamát nagy mértékben lecsökkent. Palettaváltója biztosítja a munkafolyamat alatti munkadarab cseréjét, ezzel is megnövelve hatékonyságát.
Show Comments