Doosan - CNC eszterga, megmunkáló központ

You are here: Home » Termékek » Doosan – CNC eszterga, megmunkáló központ
close

Fontos: A raktáron lévő gépeink megtekintéséhez kérjük, hogy válassza ki a bal oldali alsó szűrő “Raktáron” opcióját!

34
Yes
Detail
Detail
List, Thumbnail
1
írjon....
/termekek/doosan/
Detail

Géptípusok

Márkák

183 Termék«1 of 19»
DOOSAN Automatizált CNC esztergák Image
DOOSAN Automatizált CNC esztergák
A Doosan Automatizált CNC modelleket a GL (Gantry loader) névvel lehet felismerni. A modellek magába foglalnak egy adagoló rendszer, robotkarral, valamint egy munkadarab tárolót. Az egyéni specifikációk miatt kérjük kérdéseikkel forduljanak az értékesítő kollégáinkhoz.
DOOSAN BM 2740 Image
DOOSAN BM 2740
A DOOSAN BM  szériájában két gép található. A BM2740 és a BM2740P melyek méretüknek és designjuknak köszöhetően nagy merevséggel rendelkeznek. A gépek méretei nem befolyásolják sebességüket, ár érték arányuk kiváló így kategóriájukban nincs riválisuk. Két oszlopos kivitelük ugyan csak erősíti merevségüket. Főleg nagy méretű munkdarabok megmunkálására alkamasak.
DOOSAN BM 2740P Image
DOOSAN BM 2740P
A DOOSAN BM szériájában két gép található. A BM2740 és a BM2740P melyek méretüknek és designjuknak köszöhetően nagy merevséggel rendelkeznek. A gépek méretei nem befolyásolják sebességüket, ár érték arányuk kiváló így kategóriájukban nincs riválisuk. Két oszlopos kivitelük ugyan csak erősíti merevségüket. Főleg nagy méretű munkdarabok megmunkálására alkamasak.
DOOSAN DNM 200/5AX Függőleges 5 tengelyes CNC megmunkáló Image
DOOSAN DNM 200/5AX Függőleges 5 tengelyes CNC megmunkáló
A DOOSAN DNM 200/5AX a DNM széria legkisebb 5 tengelyes tagja. Méretének köszönhetően akár a legkisebb helyekre is elfér.
DOOSAN DNM 350/5AX függőleges 5 tengelyes CNC megmunkáló Image
DOOSAN DNM 350/5AX függőleges 5 tengelyes CNC megmunkáló
A DOOSAN DNM 350/5AX a DNM széria 5 tengelyes tagja. Méretének köszönhetően akár a legkisebb helyekre is elfér. A géptípus nagy teherbírású és extra merevségű. Fejlesztésénél a széles használhatóságot vették figyelembe, mely tartalmazza a bonyolult és kemény formák vágását.
DOOSAN DNM 400II Függőleges CNC megmunkáló Image
DOOSAN DNM 400II Függőleges CNC megmunkáló
A DOOSAN DNM 400II a DNM széria legkisebb tagja. A széria a kompakt megmunkáló központok közül a DOOSAN legpopulárisabb terméke. A görgővezetékes asztal kialakítása miatt nagy merevségű. A gép 40 – es és 50 es kúppal is rendelhető. A széria a piacon a legjobb ár érték arányú gép.
DOOSAN DNM 500II Függőleges CNC megmunkáló Image
DOOSAN DNM 500II Függőleges CNC megmunkáló
A DOOSAN DNM 500II a DNM széria középső tagja. A széria a kompakt megmunkáló központok közül a DOOSAN legpopulárisabb terméke. A görgővezetékes asztal kialakítása miatt nagy merevségű. A gép 40 – es és 50 es kúppal is rendelhető. A széria a piacon a legjobb ár érték arányú gép.
DOOSAN DNM 650II Függőleges CNC megmunkáló Image
DOOSAN DNM 650II Függőleges CNC megmunkáló
A DOOSAN DNM 650II a DNM széria középső tagja. A széria a kompakt megmunkáló központok közül a DOOSAN legpopulárisabb terméke. A görgővezetékes asztal kialakítása miatt nagy merevségű. A gép 40 – es és 50 es kúppal is rendelhető. A széria a piacon a legjobb ár érték arányú gép.
DOOSAN DNM 750II Függőleges CNC megmunkálók Image
DOOSAN DNM 750II Függőleges CNC megmunkálók
A DOOSAN DNM 750II / 750II L a DNM széria Legnagyobb tagja. A széria a kompakt megmunkáló központok közül a DOOSAN legpopulárisabb terméke. A görgővezetékes asztal kialakítása miatt nagy merevségű. A gép 40 – es és 50 es kúppal is rendelhető. A széria a piacon a legjobb ár érték arányú gép.
DOOSAN LYNX 220 A (LA) Image
DOOSAN LYNX 220 A (LA)
A Doosan LYNX 220 A (LA) modellek a Lynx 220 Alfa eszterga erősebb változata. Felépítésének köszönhetően a sorozatgyártásban kiváló minőségű munkadarabok gyártására alkalmas. Az Alfa szériánál gyorsáratai fürgébbek, és szerszámcsere ideje kevesebb lett. Az LA széria azaz hosszított szériájában a manuális szegnyereg sztenderd gépfelszereltségként szerepel.
183 Termék«1 of 19»

A Doosan Infracore Co., Ltd. 1896-ban alakult Koreában és a különböző divíziói 1952-ben kezdték el külföldi piacok meghódítását. Az 1970-es években sikeresen túlélte a globális olajválságot és kezdett nagyobb teret nyerni a gép- és elektronikai szektorban. A 80-as évektől napjainkig a TOP 5 szerszámgépgyártó közé került a globális piacon. Szerszámgép palettáján megtalálhatóak a különböző méretű esztergák, horizontális és vertikális megmunkáló központok, fútó- és maróművek, hosszesztergák.

Doosan, doosan, cnc eszterga, doosan eszterga, eladó doosan, doosan kompakt, doosan vízszintes, doosan olcsó, doosan megmunkáló, doosan értékesítés, elérhető áron doosan, daewoo cnc, daewoo eladó cnc, daewoo megmunkáló, olcsó daewoo, használt eszterga, cnc megmunkáló közpon, megmunkáló cnc, megmunkáló központ, kedvezményes daewoo, kedvezményes doosan, horizontális megmunkáló, doosan horizont, doosan horizontális cnc, függőleges cnc eszterga, függőleges megmunkáló cnc, tengelyeszterga, automatizált doosan eszterga, profi eszterga, 5 tengelyes megmunkálú, szimultán megmunkáló cnc, kompakt megmunkáló, kompakt cnc eladó, eladó, cnc értékesítés, ipari cnc értékesítés, időálló cnc

Show Comments