DOOSAN TW2600 ás TW2600GL - Automatizált CNC frontesztergák

You are here: Home » Termékek » CNC eszterga és megmunkáló központok » Automatizált CNC esztergák » DOOSAN TW2600 ás TW2600GL – Automatizált CNC frontesztergák

GYORSABB, HATÉKONYABB, KÖLTSÉGKÍMÉLŐBB

A széria két tagból áll. Standard kivitele a TW2600, robot karos kivitele pedig a TW2600GL. A gépeken a maximális megmunkálható munkadarab hossza 170mm, maximális munkadarab átmérő D 360 mm.

KIVÁLÓ HATÉKONYSÁG

A TW 2600 – as széria gépei kategóriájukban az egyik leggyorsabbnak számítanak, melyet a munkadarabok ki be adagolási ideje, mely 7,9 másodperc, a revolverfej forgási sebessége, mely 1,22 másodperc 180 fokban, is bizonyít. Együttesen összesen 40% – os ciklusidő javulás érhető el a korábbi modellekhez képest.

GYORS, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ FŐORSÓK

A gyártó által kínált standard főorsó teljesítménye 18,5 kW, mely 404 Nm nyomaték leadására képes, mellyel a befoglaló méretű munkadarabok széles palettája megmunkálható. A nagy teljesítmény leadásához a fejlesztők az orsó csapágyait is megerősítették melyek D 110 mm – esek.

FELHASZNÁLÓBARÁT VEZÉRLŐ

A FANUC – al együttműködve a vezérlőn el lett helyezve egy DOOSAN LOADER GUIDANCE nevezetű szoftver mely segítségével az adagolás programozása leegyszerűsödött. Az alap szoftver és a gyorsbillentyűk segítségével a gyors és könnyű programozhatóság garantált, valamint a hibák lehetősége is minimálisra csökkent.

KÉPEK

VIDEÓ

LETÖLTÉSEK

DOOSAN TW 2600 és TW 2600GL- Automata CNC dupla orsós fronteszterga katalógus letöltése (.pdf) 

Show Comments