Baykal - Fiber lézer, élhajlító, lemezvágó, kicsípő gép

You are here: Home » Termékek » Baykal – Fiber lézer, élhajlító, lemezvágó, kicsípő gép
close

Fontos: A raktáron lévő gépeink megtekintéséhez kérjük, hogy válassza ki a bal oldali alsó szűrő “Raktáron” opcióját!

42
Yes
Detail
Detail
List, Thumbnail
1
írjon....
/termekek/baykal/
Detail

Géptípusok

Márkák

56 Termék«1 of 6»
BAYKAL APH Image
BAYKAL APH
Mereven hegesztett, egységes acél váz, minimális lehajlás terhelés alatt. Precízen csiszolt, kovácsolt acélból készült, két hengeres hajlító gerendával.
BAYKAL APHS Image
BAYKAL APHS
Mereven hegesztett, egységes acél váz, minimális lehajlás terhelés alatt. Precízen csiszolt, kovácsolt acélból készült, két hengeres hajlító gerendával.
BAYKAL APHS NEO Image
BAYKAL APHS NEO
Alacsonyabb energiafogyasztás: 100% amikor a gerenda a felső holt ponton van 45% hajlítás közben 50% a gerenda visszaállításakor
BAYKAL BLS-NEO Image
BAYKAL BLS-NEO
A BAYKAL BLS-NEO – Lézervágógépei a legpontosabb lemezmegmunkáló gépe. Megbízhatóságuknak és pontosságuknak köszönhetően kiemelten ajánlott a lemezmegmunkáló cégeknek.
BAYKAL BPL-H Image
BAYKAL BPL-H
BAYKAL BPL-H szériát mindenhova tervezték, Egészen a kis szervizektől a nagy gyártó üzemekig.
BAYKAL BPS Image
BAYKAL BPS
A BAYKAL BPS széria a precíziós lemezvágás zászlóshajója. Magas pontossághoz a plazmavágó széles konfigurációkkal rendelhetőek, 2 vagy több plazma fejjel, ferde vágó, jelölő eszközökkel stb.
BAYKAL HGL Image
BAYKAL HGL
A Baykal HGL – hidraulikus NC-CNC vágó gépei talán a piac legismertebbjei közé tartoznak. Megbízhatóságuknak és pontosságuknak köszönhetően kiemelten ajánlott a lemezmegmunkáló cégeknek.
BAYKAL HKA Image
BAYKAL HKA
A Baykal HKA – hidraulikus kicsípő gépe talán a piac legismertebbjei közé tartoznak. Megbízhatóságuknak és pontosságának köszönhetően kiemelten ajánlott a lemezmegmunkáló cégeknek.
BAYKAL HNC Image
BAYKAL HNC
A Baykal HNC – hidraulikus NC-CNC vágó gépei talán a piac legismertebbjei közé tartoznak. Megbízhatóságuknak és pontosságuknak köszönhetően kiemelten ajánlott a lemezmegmunkáló cégeknek.
BAYKAL MGH Image
BAYKAL MGH
A Baykal MGH – hidraulikus NC-CNC vágó gépei talán a piac legismertebbjei közé tartoznak. Megbízhatóságuknak és pontosságuknak köszönhetően kiemelten ajánlott a lemezmegmunkáló cégeknek.
56 Termék«1 of 6»
Show Comments