OMAX Intelli-Max Szoftvercsomag

You are here: Home » Sajtó anyagok » OMAX Intelli-Max Szoftvercsomag

Headland_Banners_3

Az OMAX Intelli-MAX® Szoftvercsomag segítségével Gyorsan és hatékonyan készítheti el alkatrészeit, alacsony költségek mellett. Felgyorsult vágás, megnövelt pontosság, alacsony működési költségek, melyek bármely más abrazív vízsugaras rendszernél hatékonyabbak. Az OMAX Intelli Max szoftvercsomag tartalmazza a Layout – ot (Specializált CAD csomag); Make – et (Felhasználóbarát vezérlő szoftver); Intelli-Visor ™ – et (Rendszerfelügyelő csomag), valamint az OIR – t (Felhasználók számára optimalizálható vezérlő). A csomag része még egy oktatói anyag, mely végigvezeti a felhasználót a tervezési fázistól egészen a végtermék előállításáig.

Az Intelli-MAX szoftvercsomag előnyei:

  1. intellimax_szoftver01Felhasználóbarát: Az OMAX szoftvercsomagja úgy lett megtervezve, hogy a kezdő, gyakorlattal nem rendelkező felhasználók is könnyedén elkészíthessenek professzionális alkatrészeket minimális erőfeszítéssel. A tervezés során figyeltek a gyakorlott felhasználók igényeire is, akik szabadon módosíthatják és alakíthatják a kezelőfelületet.
  2. Hatékony programozás: A gépek programozása még soha nem volt ilyen egyszerű! Az OMAX Layout teljesen kompatibilitást biztosít a CAD programokkal.
  3. intellimax_szoftver02Gyors vágási sebesség: Az OMAX Make szoftvere teljes egészében belső fejlesztés, mely kifejezetten az abrazív vízsugaras vágásra lett kifejlesztve. A fejlesztés során nagy figyelmet fordítottak a sebességre és a vágási pontosságra.
  4. Rugalmasság: Az Intelli-MAX szoftvercsomag tartalmaz egy saját CAD pro gramot, az OMAX mérnöke mégis úgy fejlesztették a szoftvert, hogy az bármilyen CAD/CAM rendszerrel kompatibilis, ami jelenleg a piacon kapható.
    intellimax_szoftver03

Az OMAX elkötelezett az általuk szabadalmaztatott technológia megtartása mellett. Mint az egyik piacvezető ezt szerették volna bizonyítani a 3. generációs OMAX gépeikkel, mellyel drasztikusan csökkentettek a vágási időkön és a piac egyik legpontosabb vágási eredményeit is elérték.

 

A csomagban található szoftverek bemutatása:

omax_layout_szoftverA Layout szoftver, mint a neve is sugallja a rajzok elkészítésére van kifejlesztve. Maga a program CAD alapokkal rendelkezik, melybe lehet más rajzokat importálni, sajátokat rajzolni, vagy egy meglévő képet digitalizálni.

—–

omax_make_szoftverA Make szoftver az OMAX vízvágó vezérléséért felelős. A szoftver nagyon felhasználóbarát és könnyen kezelhető. Kezdő és haladó felhasználók számára is könnyű kezelhetőséget biztosít legyen szó egyszerű vagy bonyolultabb munkadarabokról.

—–

omax_intelli_visor_rendszerfigyelőAz OMAX ® Intelli-Visor ™ Rendszerfigyelő a gépben található érzékelők visszajelzései alapján a kijelzőn jeleníti meg a szivattyú állapotát és az abrazív anyag mennyiségét. A szenzorok magába foglalnak egy nagynyomású átalakítót a kimeneti nyomás érzékeléséhez, egy kisnyomású átalakítót a szűrő nyomás esés érzékeléséhez, egy szivattyúmotor hajtásérzékelőt, áramfogyasztás mérőt, víztartály úszó kapcsoló szenzorát, és egy bementi folyadék érzékelőt. Az abrazív anyag felügyeletéhez kapcsolódik egy szállítótár szintkapcsoló és egy ömlesztett tárérzékelős készlet (Amennyiben az ügyfél által specifikált gép rendelkezik ezzel). Az egymástól távoli rendszerek így folyamatos visszajelzést biztosítanak a felhasználó számára a kijelzőn.

                                      —–

omax_intelli_max_szoftvercsomagAz OMAX OIR szoftvere tulajdonképpen egy hatékony súgó rendszer, melyen a felhasználók rengeteg információt találnak magáról az Intelli-MAX rendszerről, valamint a különböző vízsugaras vágással történő alkatrészkészítés folyamatairól.

—–

omax_intelli_max_szoftvercsomag01Az OMAX Intelli-CAM rendszere felelős a betáplált rajzok 2D – szeleteléséért és a 3D – s AutoPath nevezetű automata vágási útvonal vezérléséért.

Show Comments