Megújult a DOOSAN legnépszerűbb LYNX szériája

You are here: Home » Sajtó anyagok » Megújult a DOOSAN legnépszerűbb LYNX szériája

GE-CO_HIRD_DOOSAN_70x297 ver2.0Magyarország egyik legnépszerűbb kompakt eszterga szériája megújult külső és belsővel!

Elérhetőek a GE-CO Hungary Kft. készletéről a megújult LYNX széria új 4 digites 2100 – as tagjai. Az új modellek a már országszerte számos helyen bizonyított és megtalálható 220 – as szériát hivatottak fokozatosan leváltani. Az új koncepció mottója a „Képzeletet is felülmúló megbízhatóság”, mely jól szimbolizálja, hogy ez a ráncfelvarrás főként a gépkezelők szemszögéből lesz nagy előrelépés.

Kiváló esztergálási képességek

A megújított 15 kW – os főorsó több mint elegendő erő és nyomaték leadásra képes az esztergálási folyamatoknál. A lemarás minősége is javult, köszönhetően a szervo hajtásos revolverfejnek, mely nem csak a munkadarab minőségi javulását, de a szerszámok csere és vágási idejét is befolyásolja. A főorsó motor teljesítményének javulása a csapágyazás megerősítését is magába foglalja, így a gép teljes kihasználtság mellett is képes tartani esztergálási pontosságát.

Megbízhatóbb konstrukció

Az lecsökkentett vibráció és megújult főorsó a nagy teherbírású munkákra lettek optimalizálva. A teljesen felújított belső harmonika burkolat nagyobb védelmet nyújt a folyások és forgács kitüremkedések ellen. A gépben standard felszereltségként a legnagyobb újítás is megtalálható az úgynevezett ütközés megelőző rendszer, mely megelőzi az interferenciát a revolverfej és a szegnyereg között.

Egyszerűbb kezelhetőség, továbbfejlesztet konstrukció

A még hatékonyabb üzemeltethetőséghez a DOOSAN standard felszereltségként kínálja a már jól ismert szerszámterhelés figyelő rendszerét, mely a szerszámcserék idejét is folyamatosan méri és jelzi a vezérlőn. A beépített automata szerszámbemérő (Opcionális felszereltség) mérési idején 50% – os javulást sikerült elérni. A felugró hibakódok beazonosítását és javítása is fejlesztésen esett át. A gépkezelő segítését egy úgynevezett „súgó” ablak biztosítja, mely lépésről lépésre magyarázza el a hiba elhárításához szükséges teendőket.

PDF KATALÓGUS LETÖLTÉSE ITT!

Egység LYNX 2100 [L] LYNX 2100M [LM]; [LMS]
Max. átmérő mm Ø 350 mm Ø 300
Max. hossz mm 330 [550] mm 290 [510]; [510] mm
Tokmány átmérő mm 160 / 210 mm
Főorsó fordulatszáma ford/perc 6000 / 4500 fordulat/perc
Főorsó teljesítménye kW 15 kW
Vezérlő típusa DOOSAN FANUC i
Katalógus ITT

 

Show Comments