Megoldás minden feladatra

You are here: Home » Sajtó anyagok » Megoldás minden feladatra

magony_tamás_ge_co_hungary_kft„Az első gépet az értékesítő adja el, a másodikat már a szerviz. Éppen ezért cégünk és embereink képességeit folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleink mind visszatérjenek hozzánk.” – kezdi beszélgetésünket Magony Tamás, a GE-CO Kft. értékesítési igazgatója.

MM: A közelmúltban több érdekes fordulat is történt életükben, hogyan tekint most a cégre?

MT.: A Wamatec Hungary Kft. és a Ge-Co Hungary Kft. összeolvadása tavaly ősszel lezárult. Ezzel három önálló divízió alakult meg, mely a legszélesebb körben tud megoldásokat kínálni az ügyfeleinktől kapott feladatokra. A több lábon állás filozófiája érdekében a CNC szerszámgépek és a lemezmegmunkálók kereskedelme mellett, a 3D nyomtatás is bekerült palettánkba. A 3D nyomtatók értékesítésén túl, a prototípus nyomtatás is a szolgáltatásaink között szerepel.  Aktuális akciónkban például ingyenes 3D nyomtatást kínálunk az első 200 ügyfélnek! Méretek műanyagnál: 100 x 100 x 50 mm (32 mikronos rétegvastagsággal) – Kompozit porosnál: 100 x 100 x 100 mm. Másik divíziónk a lemezmegmunkálás, itt a piacon jól ismert Baykal, és Akyapak gépek mellett, már az amerikai OMAX vízvágó berendezéseit is értékesítjük és szervizeljük. A harmadik és máig a legmeghatározóbb üzletág, amellyel 98-ban indultunk még Wamatec néven, a CNC szerszámgépek kereskedelme.  A japán és dél-koreai gyártók CNC megmunkáló központjai és esztergái mellett, ma már számos speciális feladatra készített gép forgalmazását is végezzük. Így a fém- és lemezmegmunkálás valamennyi formájához és munkafolyamatához kínálunk professzionális megoldásokat. A legnagyobb koreai, japán, amerikai és török gyártók fém- és lemezmegmunkáló gépeit, központjait vásárolhatják meg nálunk a hazai vevők.

MM: Kik tartoznak partnereik közé?

MT.: A legkisebb műhelyektől egészen a nagy autóipari beszállítókig sokféle vállalkozás veszi igénybe szolgáltatásainkat. Legyen az egy egyszerű megmunkálási feladat, vagy egy komplex alkatrész elkészítése, széles palettánknak és szakmai felkészültségünknek köszönhetően rugalmasan tudunk az ügyfeleink igényeire válaszolni.  Nagyon fontosnak tartjuk a professzionális, magas színvonalú szervizelést és általában az értékesítést követő tanácsadást és műszaki támogatást. Japán tulajdonosunk filozófiája alapján, mindig elérhetőek vagyunk, 0-24 órában hívható a szerviz részlegünk  ahol  12 fő foglalkozik az általunk eddig értékesített 800-900 gép minél gyorsabb javításával és  karbantartásával. A Budaörsi központunk is rendelkezik raktárkészlettel, de Németországból 24 óra alatt megoldjuk a legtöbb alkatrész leszállítását. Tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleink számára az a döntő, hogy működjön és termeljen a megvásárolt gép. Ahogy a bevezetőben is mondtam, elhivatottak vagyunk abban, hogy az első gépet az értékesítő adja el a másodikat már a szerviz!

MM: Legközelebb hol találkozhatunk a GE-CO Kft.-vel?

MT.: A tavalyi év rekord eredményeket hozott, de úgy látjuk, hogy 2015 is tartogat még csúcspontokat. Éppen ezért a Mach-Techen a legnagyobb standdal leszünk jelen, 500m2-en 20 gépet mutatunk be. Célunk, hogy betekintést nyújtsunk a szakmai nagyközönség számára valamennyi divíziónkba. Várunk mindenkit szeretettel az A pavilon 207-208A, 209A standján május 12-15. között, a Hungexpon! Emellett idén ősszel is rendezünk Nyílt Napokat itt a budaörsi központunkban, amely immáron hagyományosnak mondható. Itt a gépekről, a tervekről és a megoldandó feladatokról is kellemesebb környezetben tudunk beszélgetni partnereinkkel.