Ge-Co Hungary Kft. - Esztergák, megmunkáló központok...

You are here: Home » Sajtó anyagok » Ge-Co Hungary Kft. – Esztergák, megmunkáló központok…

lead_560w

A Ge – Co Hungary Kft 2005 – ös megalakulása óta van jelen a piacon. Működésünket Budaörsön a Bitep (korábban ISG) Ipari Parkban kezdtük el és ugyanitt nyitottuk az irodát és bemutatótermet is magába foglaló csarnokunkat.

Cégünk ipari beruházásokhoz kínál kiváló termékeket, technológiákat, gépszervizt, koreai, japán, tajvani és amerikai gyártók széles palettájáról.

Sikereinket is bizonyítja, hogy az elmúlt 9 évben több mint 350 CNC gépet értékesítettünk. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, mely lehetővé teszi, hogy a már meglévő és jövőbeni ügyfeleinket folyamatosan tájékoztassuk a piac újdonságairól, illetve a gépek hatékonysága növelése érdekében a megfelelő üzemeltetési és szervízelés lehetőségeiről.

A 2013 – as évben cégünk a piaci igények kielégítésének érdekében elkezdte a 3D technológiás termékek értékesítését. Termékpalettánk széles körben megoldásokat nyújt a 3D nyomtatás (viasz, műanyag, kompozit por) és 3D szkennelés (álló, hordozható) területén.

A 3D technológiának köszönhetően a fejlesztési idő lecsökken, mert a szerszámtervező és a gyártástervező szakemberek szinte a tervezés kezdetétől becsatlakoznak a folyamatba és párhuzamosan végzik azokat.