DOOSAN PUMA 4100/5100 sorozat a GE-CO Hungary Kft. kínálatában

You are here: Home » Sajtó anyagok » DOOSAN PUMA 4100/5100 sorozat a GE-CO Hungary Kft. kínálatában

MM-Május - REKLÁM v4.0A GE-CO Hungary Kft. bemutatja a PUMA 4100/5100-as sorozatot, ami kifejezetten a közép- és nagyméretű gépalkatrészek, mint például a járműiparban alkalmazott tengelyek vagy olaj- és gáziparban használatos alkatrészek precíziós megmunkálására alkalmas.

Az új 4100/5100 a már jól ismert PUMA 400/480-as sorozat folytatása Melynek kiválóságát már elismerték a hazai piacon. A sorozat rendelkezik osztályán belül a legnagyobb teljesítményű és sebességű vágókapacitással és egyben a legnagyobb stabilitással is. A gépek továbbfejlesztésének köszönhetően nemcsak teljesítményük és képességeik bővültek jelentősen, hanem felhasználóbarát tulajdonságaik is. Az új széria 12 különböző összeállítást kínál az ügyfeleknek, melyen belül12- 15- vagy 21- colos tokmányokat is választhatnak és a maximális szerszámmozgás is egy, illetve két méterre nőtt.

A PUMA 4100/5100-as sorozat orsói 45 kW teljesítményre képesek, a kétsebességes hajtómű felépítés pedig páratlan teljesítményt biztosít a nagy igénybevételt jelentő vágási munkákhoz. Az új széria gépeinek C-tengely beállási pontossága is jelentősen javult, köszönhetően a nagy felbontású BZi szenzor beépítésének. A marási műveletek pontossága megnőtt.

A vásárlók különösen meg lesznek elégedve a PUMA 4100/5100-asok szervóhajtásos revolverfejével annak nagyobb stabilitása és gyorsabb mozgása miatt. A kéttengelyes eszterga központokat tíz, míg a marókat 12 revolveres szerszámtartóval gyártják, amelyek az alapfelszereltség részeit képezik. Különösen említésre méltó, hogy a marási műveletekhez használt szerszámok meghajtását végző motor fogaskerék-struktúráján végzett fejlesztések által a maró percenkénti 4000-re növelte a fordulatszámát, – a hőfejlődés és a zaj azonban csökkent, így egyszerre javult a gépek teljesítménye és megbízhatósága.

Az új sorozat számos energiatakarékos illetve felhasználóbarát tulajdonsággal rendelkezik. Ilyen pl. az Easy Operation Package,mely a gépek sztenderd tartozéka. A gyártó törekszik arra is, hogy csökkentse a karbantartási költségeket, melynek része a nagyobb motorolaj-tartály alkalmazása.

A PUMA 4100/5100-as széria modelljeit az ügyfelek igényeik szerint bővíthetik anélkül, hogy bármilyen módosítást is el kellene végezni a szerkezeten, így a gépek könnyen és gyorsan megfelelhetnek a legkülönbözőbb felhasználási területek elvárásainak is.

puma_4100_szeria_fobb_parameterek

puma_5100_szeria_fobb_parameterek

Show Comments