DOOSAN DNM 650 - CNC megmunkáló

You are here: Home » Sajtó anyagok » DOOSAN DNM 650 – CNC megmunkáló

DNM_650_front_openA Doosan DNM szériája egy korszerű, csúcsminőségű és hatékony függőleges CNC megmunkáló központ családot jelent. Ennek a legnagyobb modellje a DNM650, egy kompakt és tartós szerszámgép, amely a korábbi modellek optimalizált funkcióinak és megnövelt szilárdságának ötvözéséből született. Mint a DNMsorozat összes modelljénél a DNM650 esetében is a nagy teljesítmény került a középpontba, folyamatosan figyelve a felhasználók igényeire.
A szerkezeti kialakítás és a vezérlés alap koncepciója az volt, hogy a lehető legnagyobb termelékenységet érjék el, függetlenül a mindenkori körülményektől és a gyártmány összetettségétől. Egy referencia alkatrész megmunkálásánál a korábbi modellekhez képest a nem megmunkáló ciklus időtartama 19%-al, míg a megmunkáló ciklus időtartama 16%-al csökkent. A fejlettebb szerszámcserélőrendszer is tovább növeli a termelékenységet. A korábbi szériák 1.5 másodperces szerszámcserélési idejét a DNM sorozat CNC gépei 1.3 másodpercre csökkentették. A DNM650 30 (opcionálisan 40) férőhelyes szerszámtartóval rendelkezik.

Az egyszerűen használható vezérlő konzol 0-90° között elforgatható, a vezérlő szoftver pedig számos felhasználóbarát funkcióval rendelkezik.

Az egy daraból álló Meehanite ágyazás biztosítja a szerkezet stabilitását minden körülmények között. A statikus szilárdság 30%-al javult a korábbi modellekhez képest, valamint a szerkezet rezgéselnyelő képességének növelésével a dinamikus szilárdság is jelentősen nőtt.

Technikai adatok:

X-tengely mozgástartománya 1 270 mm
Y-tengely mozgástartománya 670 mm
Z-tengely mozgástartománya 625 mm
Asztal mérete 1 300 x 670 mm
Maximális terhelhetőség 1 000 kg
Főorső maximális sebessége 8 000 ford/perc

Tovább a DNM 650 katalógusához – >

Show Comments