DOOSAN DNM 400a - megmunkáló központ szűk helyekre

You are here: Home » Sajtó anyagok » DOOSAN DNM 400a – megmunkáló központ szűk helyekre

DNM400a_front_openA Doosan Infracore DNM 400A függőleges CNC megmunkáló központjának tervezésekor a nagy termelékenység a precizitás és a kis méret volt a fő szempont.

A berendezés egy darabból kiöntött szerkezetét bordák erősítik, amik még a nagy igénybevételű megmunkálások során is megakadályozzák a szerkezet deformációját. Az alapzat finom szemcséjű Meehanite anyagból készül, mivel ennek az anyagnak igen jók a rezgéselnyelő és a hővezető tulajdonságai.

A szánokat szélesen futó lineáris vezetékek rögzítik minden pozícióban, függetlenül az asztal terheléseloszlásától. A vezetékek mindegyike indukciósan edzett és precíziósan köszörült. A gyorsmeneti sebesség 30 m/perc az összes tengelyen.

A főorsó 11 kW-os motorja 8 000 ford/perc sebesség mellett 70.5 Nm nyomaták leadására képes. A cartridge-tipusú főorsó precíziós, folyamatos kenésű csapágyakkal van felszerelve.

A berendezés másik fontos jellemzője a 20 férőhelyes, kétkarú, automatikus szerszámcserélő, amelynek szerszámcserélési ideje 1,3 másodperc. A Doosan Big Plus szerszámbefogó rendszere pedig maximalizálja a rögzítés szilárdságát ezzel egyaránt növelve a pontosságot és a szerszám élettartamát.

Tovább a DNM 400 katalógushoz ->

Show Comments