Gépek

You are here: Home » Gépek
A Doosan Machine Tools a legkisebb alkatrészektől a legnagyobbakig, a legegyszerűbb munkadaraboktól az akár teljesen összetettek megmunkálásához kínálja modelljeit. Szerszámgép palettáján megtalálhatóak különböző méretű esztergák, horizontális és vertikális megmunkáló központok, fúró – és maróművek, hosszesztergák. Gépeikre a kiváló ár érték arány jellemző, melyhez párosul a Németországban található európai alkatrész központ egyedülálló ügyféltámogatása.

Az Enshu Ltd. 1920-ban alapított Japán tulajdonú cég, amely 1930 óta foglalkozik megmunkáló központok és speciális célgépek gyártásával. Az 1960-as évektől közösen növekedve a legnagyobb ügyfeleivel (Honda, Kawasaki, Yamaha) napjainkra a megmunkáló központok, gyártó cellák egyik specialistájává nőtte ki magát. Ez idáig kb. 30.000 beüzemelt gép hirdeti a világon az Enshu professzionalizmusát.


A Murata Machinery Ltd.-t 1935-ben alapították Japánban. Az először textilipari termelő berendezések gyártásával foglalkozó cég 1961-ben fejlesztette ki és kezdte meg az esztergák gyártását. A cég szerteágazó tevékenységei közé tartozik a saját fejlesztésű kommunikációs készülékek, textil és lemezipari berendezések, különböző automatizált rendszerek gyártása. Szerszámgép gyártásban a fő erősségüket az automatizált, adagolós esztergák jelentik, melyek biztosítják a hatékony termelést a tömeggyártásban.


A Tsugami Corporation Ltd.-t 1937-ben alapították az akkor már több mint 10 éve saját maguk által fejlesztett mérő hasábok gyártására. Két évre rá már menetmaró és köszörű gépeket is gyártottak, majd 1973-ban megkezdték a hosszeszterga gépek gyártását. Utóbbiak a kommunikációs és médiaipari, a gyógyászati, valamint az autóipari szériagyártások pontosságát és gyorsaságát növelik.


Partnereink közül a legfiatalabb céget, a Trident Machinery Co. Ltd.-t 2006-ban alapították Tajvanon. A minőségi CNC gépgyártás iránt elköltekezett cég termékeivel Ázsiában kívül Észak- és Dél-Amerikában, Afrikában és Európában is találkozhatunk. A dinamikusan fejlődő cég nagy hangsúlyt helyez a kutatásra, fejlesztésre, a minőségellenőrzésre és szervízre. Főbb termékeik a függőleges megmunkáló központok és menetfúró gépek.

A japán Takamatsu Machinery Co. Ltd.-t 1948-ban alapították, 1961-ben nyerte el mai nevét. A szerszámgép alkatrészgyártást gyorsan kinőve már 1960-ban bemutatták első, saját fejlesztésű eszterga gépüket, a T600as modellt. Termékeik legfőbb jellemzője az automatizálás lehetősége, standardizált adagolók, a robotok és különféle mérőműszerek beszerelhetősége. Továbbá, igény szerint, teljesen egyedi, automatizált gyártó sorokat is felépítenek. Automata rendszereik rendkívül versenyképesek mind az ár, mind a minőség tekintetében.


Az OKK 1915-ben kezdte pályafutását háztartási szivattyúk gyártásával. 1934 – ben kezdte el szerszámgépeit gyártani és ma világszerte ismerik horizontális és vertikális gépeit. A legfőbb részeket házon belül gyártják a több mint 60 éve működő öntödéjükben, így szerszámgépeik nagy része eredeti OKK alkatrészekből áll ezzel is hozzájárulva a 100% – os minőségellenőrzési filozófiájukhoz. magába foglalja többek között az összes orsót, a mechanikus hajtóműveket, a saját, négyzet alakú precíziós csúszóvezetékeket, illetve a speciális vezérlő funkciókat.

Az OMAX világvezető az abrazív vízsugaras rendszerekben. Minden egyes vízsugaras gépe; a vállalat innovatív vezérlő szoftverével van ellátva, így megfizethető abrazívsugaras technológiát biztosít a változó és sokszínű iparnak. Az vízsugaras rendszereiket 20 éve folyamatosan fejlesztik. Az OMAX az egyetlen teljesen integrált abrazív vízsugaras cég, mely saját maga tervezi és gyártja a vezérlőt, a szoftvert, a szivattyút, és az asztalt.

A Baykal cég megalakulása 1950 – ben történt és mára már egy világszerte közismertek termékeik a lemezmegmunkáló iparosok körében. A cég jelenleg a 10 legnagyobb megmunkáló gépek gyártásával foglalkozók között található. Éves géptermelésük eléri a közel 3000 darabot, melyet jelenleg egy 70.000 négyzetméteres gyárban végeznek. Több mint 110 országban képviseltetik magukat. Németországban gépeikat Weinbrenner néven ismerik.

Az Akyapak Machinery jelenleg 82 országban, 5 kontinensen van jelen fém, hajlító, fúró és vágó gépeivel. Több mint fél évszázados fennállása óta a folyamatos fejlesztéseknek és technológiai újításoknak köszönhetően termékeik minősége világszínvonalúvá vált. Termékpalettájuk sokszínűségének köszönhetően autóipari, hűtő, fűtő, energiaipari beszállítóknak kínálják gépeiket.
Ma az Akyapak több világszínvonalú cégnél is jelen van, mint a Mitsubishi, Mercedes, Harley Davidson, Rolls Royce és TAI.

A GEKA 1919-ben alakult Spanyolországban. A vasipari cég 90 éves fennállása óta  folyamatos fejlesztések mellett működik, hogy megfeleljenek a piac és az ügyfél igényeinek. Alkatrészeiket és szerszámaikat a Geka saját maga tervezi és gyártja, hogy a minőségi elvárásaik jóval magasabbak legyenek, mint a versenytársainak.

Show Comments