s

Tag Archives: Ge-Co Hungary Kft.

A QP új üzemében a GE-CO gépein készülnek a hengerfejek

A piacvezető gyártók gépeit forgalmazó GE-CO Hungary Kft. és a száz százalékban magyar tulajdonú Qualitativ Production Zrt. partnerkapcsolata már 15 éves múltra tekint vissza. A QP szeptember elején adta át harmadik, legújabb termelőüzemét – a QP3-at – Győrben, melyben a GE-CO robotizált celláján hengerfejeket munkálnak meg a mexikói tulajdonú Nemak Győr Kft.-nek. Albert Zsolt, a QP3 projektigazgatója szerint példaértékű az együttműködés, hiszen a gépforgalmazó nem csupán terméket, hanem komplett szolgáltatás-csomagot nyújt cégük számára. 

Játssz és nyerj Okosórát/ Play for free and win a Smartwatch!

Játssz ingyen és nyerj Okosórát!

Hogyan nyerhetsz?

Nincs más dolgod, mint készíts egy fényképet, amin szerepel a geco, GE-CO feliratok egyike és küldd el nekünk facebook üzenetben. Az általad készített fotót feltöltjük a ’GE-CO Around the World játék’ mappába. A legtöbb lájkot és nézettséget elérő kép nyereménye egy-egy Smartwatch Okosóra.

A Játék időtartama: 2018.09.0312:00 órától 2018.09.29. 12:00 óráig  tart.
Eredményhirdetés október 15-én 10 órakor.

Le ne maradj! Küldj képet, oszd meg barátaiddal és nyerj!
#geco#nyeremenyjatek#toljukazipart

A játék további részleteit lentebb találod.

Sok sikert!
A GE-CO csapata 

Play for free and win a Smartwatch!

How can you win?

Just take a photo that has the words geco or GE-CO and send it to us via facebook message. Your photo will be uploaded to the ‘GE-CO Around the World game’ folder. The photos that receive the most likes and reach the most people will each win a Smartwatch.

Duration of the Game: 03.09. 12:00 from to 28.09. 12:00
Announcements: 15th of October at 10am

Do not miss it! Send a picture, share it with your friends and win!

#geco#nyeremenyjatek#toljukazipart 

For more details about the game you can find at the bottom of the page. 

Good luck!
The GE-CO team


„GE-CO Around the World 2018” Részvételi- és játékszabályzat

Társadalmi Szerepvállalás

A GE-CO Hungary Kft.-nek fontos a társadalmi felelősségvállalás.
Ezen belül is kiemelten kezeljük a gyermekek támogatását. Ennek szellemében 2018.03.21-én felajánlottuk volt székhelyünk irodai bútorait két otthon, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és a budapesti Béke Gyermekotthon részére.

Gyártásfelügyelet az irodából: Ipar 4.0 megoldások a GE-CO-tól

Az Ipar 4.0, a digitalizáció, a hálózatépítés és a virtuális termelés napjainkban olyan fogalmak, amelyek a modern gyártás elengedhetetlen kellékeit jelentik. A digitális gépklónoknak köszönhetően nem csak szimulálhatjuk, hanem hatékonyan felügyelhetjük is a termelőrendszereket, a valós idejű adatszolgáltatás pedig lehetőséget teremt arra, hogy akkor és ott avatkozzunk be, ahol éppen szükség van rá. Ezek az előnyök inspirálták a EuropTec Kft.-t is abban, hogy termelésüket gépfelügyeleti rendszerrel egészítsék ki. 

A szerszámgép kereskedelem csak bizalmi alapon működhet jól

Folyamatosan fejleszti gépparkját a fémmegmunkálás és az alkatrészgyártás területén meghatározó hazai és nemzetközi piaci pozícióval rendelkező Iron-Tech Zrt. A gyorsan növekvő megrendelői igényeknek megfelelve a vállalkozásnál állandó megújulás szükséges, ehhez pedig kiváló partnerre találtak a gépforgalmazó GE-CO Hungary Kft.-ben. A két cég kapcsolatát a tulajdonosok, az Iron-Tech részéről Bocskor Tibor, a legnagyobb koreai, japán, amerikai és török gyártók fém- és lemezmegmunkáló gépeit értékesítő GE-CO részéről pedig Rieth Thomas értékelte.


QP Zrt. - Ha valaki a GE-CO mellett dönt, jól dönt!

Közel 15 éve dolgozik együtt az egyedi gép- és alkatrészgyártással, hengerfej-megmunkálással foglalkozó QP Gépipari és Kereskedelmi Zrt., valamint a gépforgalmazó Ge-Co Hungary Kft. A példaértékű együttműködés most újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen a járműipari beszállító győri cég egy teljesen automatizált projekt kivitelezésével bízta meg a MACH-TECH Kiállításon is jelenlévő, a legnagyobb koreai, japán, amerikai és török gyártók fém- és lemezmegmunkáló gépeit, központjait értékesítő társaságot.