Cégünkről

You are here: Home » Cégünkről

Cégünk 1998 óta értékesíti a piacvezető gyártók CNC megmunkáló közponjait és esztergáit. Az elmúlt évben a legkiválóbb lemezmegmunkáló készülékekkel is színesítettük termékpalettánkat. Így a fém- és lemezmegmunkálás valamennyi formájához és munkafolyamatához kínálunk professzionális megoldásokat. A legnagyobb koreai, japán, amerikai és török gyártók fém- és lemezmegmunkáló gépeit, központjait vásárolhatják meg nálunk a hazai vevők. A legkisebb műhelyektől egészen a nagy autóipari, szerszámgépipari beszállítókig sokféle vállalkozás veheti igénybe szolgáltatásainkat.

Kollégáink a hét minden napján ügyfeleink rendelkezésére állnak. Részletes tájékoztatással segítik a céloknak leginkább megfelelő ipari berendezések kiválasztását.

Minden tőlünk megvásárolt berendezés gördülékeny munkába állítását szaktanácsadással, technologizálással segítjük. A gépekhez tartozó kiegészítők és alkatrészek is megvásárolhatók nálunk.

Ügyfeleink a gépek üzembe helyezése után is bármikor fordulhatnak hozzánk. Szervíz szolgáltatásunk 0-24 óráig elérhető számukra. A kért javításokat, alkatrész pótlást a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzük, hogy a gépek minél hamarabb folytathassák a munkát.

Cégünk Budaörsön kezdte el működését és itt nyitotta meg az irodát és bemutatótermet is magába foglaló csarnokát a BITEP (korábban ISG) Ipari Parkban. Az elmúlt 17 évben közel 1000 CNC gépet értékesítettünk.

Fő tevékenységi köreink

  • CNC megmunkáló központok, esztergák értékesítése,  szervizelése
  • Lemezmegmunkáló gépek értékesítése, szervizelése
  • Szaktanácsadás, technologizálás
  • Tartozékok, alkatrészek értékesítése

Amit kínálunk partnereinknek

  • Testre szabott beszerzési-, szállítási- és szervizelési szerződések
  • Lízingelési és egyéb rugalmas finanszírozási megoldások
  • A növekedés és a minőségi előrelépés lehetősége
Show Comments