Hírek és újdonságok a GE-CO Hungary Kft. - nél

You are here: Home » Hírek és újdonságok a GE-CO Hungary Kft. - nél

A gépeik beszélnek helyettük

Az elmúlt 45 évben nem sokat változtak a gyümölcs- és zöldségfeldolgozó folyamatok a konzerviparban, az ezekhez szükséges szerkezetek azonban annál inkább, ráadásul a szegmensben is komoly gondokat okoz a munkaerőhiány. A problémát csak megfelelő ár-érték arányú fejlesztésekkel és megbízható beszállítói partnerrel lehet orvosolni. 

Ugrásra készek a mátrai Pumák

Közel 30 év tapasztalata halmozódott fel a mátraderecskei vállalkozásban, ami a gépválasztásban is kamatozódik. Mátraderecskére jórészt az országban egyedülálló, természetes, szén-dioxidos szárazfürdő-kezelés (mofetta) miatt látogatnak el az emberek, a TechMonitor viszont Magyarország egyik jelentős Doosan-gépparkját a mátrai községben találta meg. A gépvásárlást sokszor hosszú mérlegelés előzi meg, amit Kovács László, a Micro- Metál Kft. ügyvezető igazgatója esetében is csak a sokéves tapasztalat rövidített le.

Baykal rugalmas plazmavágó gép

A Baykal vállalat által forgalmazott BPL-H plazmavágó szerszámgépek magas termelékenységet, biztonságos munkavégzést és kiemelkedő minőséget nyújtanak a felhasználóknak. A több vágófejes elrendezés, illetve az állítható üzemmódok nagy megmunkálási szabadságot engednek az üzemeltetőknek, akik így hatékonyabban és gyorsabban gyárthatják termékeiket.

Rieth Thomas: A legnagyobb érték a mi szektorunkban az idő

Felnőtt korba lépett a fémmegmunkálással, esztergálással, marással, indukciós hőkezeléssel, keménykrómozással foglalkozó Polyax Alkatrészgyártó Kft. és a gépforgalmazó GE-CO Hungary Kft. közötti kapcsolat. A példaértékű, több mint 18 éves együttműködést értékelte Gál Balázs, a Polyax tulajdonos – ügyvezetője és Rieth Thomas, a legnagyobb koreai, japán, amerikai és török gyártók fém- és lemezmegmunkáló gépeit értékesítő társaság egyik tulajdonosa.