Hírek és újdonságok a GE-CO Hungary Kft. - nél

You are here: Home » Hírek és újdonságok a GE-CO Hungary Kft. - nél

MACH-TECH 2017 - Ingyenes regisztráció!

Szeretettel meghívjuk Önt, hogy látogasson meg bennünket
a Hungexpo A pavilon 208-209A standján, ahol 20 db lemezmegmunkáló- és CNC szerszámgéppel, és látványos műsorokkal várjuk!

QP Zrt. - Ha valaki a GE-CO mellett dönt, jól dönt!

Közel 15 éve dolgozik együtt az egyedi gép- és alkatrészgyártással, hengerfej-megmunkálással foglalkozó QP Gépipari és Kereskedelmi Zrt., valamint a gépforgalmazó Ge-Co Hungary Kft. A példaértékű együttműködés most újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen a járműipari beszállító győri cég egy teljesen automatizált projekt kivitelezésével bízta meg a MACH-TECH Kiállításon is jelenlévő, a legnagyobb koreai, japán, amerikai és török gyártók fém- és lemezmegmunkáló gépeit, központjait értékesítő társaságot.

Modern szerszámgépek történelmi környezetben

Bővítette lemezmegmunkáló gépparkját a püspökladányi Fém- és Műanyagfeldolgozó Kft. A Fém- és Műanyagfeldolgozó Kft. telephelyének históriája szinte a magyar ipartörténet lenyomata. A múlt
máig látható maradványain nyomon követhető, ahogy a Tiszántúl az élelmiszeripartól a könnyűiparon át eljutott a napjaink prosperitását megalapozó fémmegmunkálásig. A cég történetéről és a százéves gőzmalom helyén ma dübörgő lemezmegmunkáló gépekről Keserű Imre, az FMF Kft. társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója beszélt a TechMonitornak.

Konténer "Keltető" - BAYKAL APHS a Dráva Acél Kft. - nél

Kevesen tudják, hogy a hazai konténergyártás egyik meghatározó vállalkozása egy Somogy megyei településen, Csokonyavisontán található. A Dráva Acél Kft. egy gépjavító állomásból fejlődött a magyar konténer piacon fontos szereplővé.

Baykal, Akyapak - Díjmentes műszaki állapotfelmérés

Szeretné, ha lemezmegmunkáló gépei kiszámíthatóan és megbízhatóan működnének?

A váratlan problémákat megelőzheti rendszeres állapotfelméréssel.

Ha most jelentkezik nálunk, szakembereink ingyen megvizsgálják BAYKAL és AKYAPAK lemezmegmunkáló gépeit, és javaslatot tesznek a szükséges javításokra, alkatrész cserére.

Akciónk 2016. december 23-ig tart.