Hírek és újdonságok a GE-CO Hungary Kft. - nél

You are here: Home » Hírek és újdonságok a GE-CO Hungary Kft. - nél

Újdonság - Új alkatrész rendelés funkció szerviz portálunkon!

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a tavalyi évben bevezetett, nagy sikert aratott szervizbejelentő portálunkat a pozitív visszajelzéseik alapján továbbfejlesztettük. Megtartva a jelenlegi átlátható és egyszerű kezelőfelületet, oldalunkat kiegészítettük alkatrész igény bejelentő, illetve rendelés funkcióval is.

Az új alkatrész rendelési felületen lehetősége lesz:

  • Árajánlatokat kérni
  • Alkatrész beazonosítást kérni
  • Alkatrész rendelést leadni
  • A rendelések, igénylők aktuális státuszának megtekintésére
  • Múltbeli beazonosítások, rendelések megtekintésére

Az új fejlesztésnek köszönhetően folyamatosan megtekinthető lesz az aktuális igénylés / rendelés státusza. A rendszer használta továbbra is rendkívül egyszerű és felhasználóbarát.

Az új on-line portálon tett igénylések / rendelések prioritást fognak élvezni az ajánlat készítések ütemezésében.
Hibabejelentő és ajánlatkérő portálunk elérhető honlapunkról www.ge-co.hu, vagy az alábbi linkre kattintva: www.gecoszerviz.hu

Amennyiben további segítségre lenne szüksége, vagy további észrevételei lennének, kollégáink készségesen állnak rendelkezésére a központi előehetőségeink bármelyikén:

Tel: +36-23/880-757
E-mail: ge-co@ge-co.hu

Baykal rugalmas plazmavágó gép

A Baykal vállalat által forgalmazott BPL-H plazmavágó szerszámgépek magas termelékenységet, biztonságos munkavégzést és kiemelkedő minőséget nyújtanak a felhasználóknak. A több vágófejes elrendezés, illetve az állítható üzemmódok nagy megmunkálási szabadságot engednek az üzemeltetőknek, akik így hatékonyabban és gyorsabban gyárthatják termékeiket.

Rieth Thomas: A LEGNAGYOBB ÉRTÉK A MI SZEKTORUNKBAN AZ IDŐ

Felnőtt korba lépett a fémmegmunkálással, esztergálással, marással, indukciós hőkezeléssel, keménykrómozással foglalkozó Polyax Alkatrészgyártó Kft. és a gépforgalmazó GE-CO Hungary Kft. közötti kapcsolat. A példaértékű, több mint 18 éves együttműködést értékelte Gál Balázs, a Polyax tulajdonos – ügyvezetője és Rieth Thomas, a legnagyobb koreai, japán, amerikai és török gyártók fém- és lemezmegmunkáló gépeit értékesítő társaság egyik tulajdonosa. 

MACH-TECH 2017 - Ingyenes regisztráció!

Szeretettel meghívjuk Önt, hogy látogasson meg bennünket
a Hungexpo A pavilon 208-209A standján, ahol 20 db lemezmegmunkáló- és CNC szerszámgéppel, és látványos műsorokkal várjuk!