BAYKAL BLS-N 1530 Fiber lézer: Lemezadagolóval, cső- és zártszelvény-vágó funkcióval rendelkezik

A BAYKAL BLS-N 1530 4kW-os fiber lézer vágógép most lemezadagoló illetve cső- és zártszelvény-vágó funkcióval együtt vásárolható meg. A karbantartást csak minimálisan igénylő lézer bátran terhelhető. Lemezadagolójával nagyfokú önállóságot, cső- és szelvényvágó funkciójával pedig sokoldalúságot biztosít

 

    A bérmunkaigény egyre jobban növekszik a hazai gyártó cégeknél. A leterheltséget jól mutatja, hogy a cső- és zártszelvény-megmunkálással foglalkozó üzemeknél lehetetlen időponthoz jutni.

      Aki tartani akarja a lépést a gyártási iparággal, annak kitűnő választás a BAYKAL BLS-N 1530 4kW-os fiber lézer. Magyarországon a GE-CO Hungary Kft. forgalmazza a nagy múltú török szerszámgépgyár gépeit.  Az idén 20 éves GE-CO betanítással és szaktanácsadással is segíti a gyártó cégeket, és a nap 24 órájában rendelkezésre áll szervizcsapatuk az ország egész területén.

      A gép normál acél, rozsdamentes acél, alumínium, valamint vörös- és sárgaréz folyamatos és automatizált vágására alkalmas egészen 20 mm vastagságig. A nagy precizitású gép 1500×3000 mm-es lemeztáblák kifogástalan, sorjamentes vágóéleket adó megmunkálására képes. A rendkívül energiatakarékos fiber lézer segítségével főként kisebb anyagvastagságnál jelentősen, akár 30 százalékkal nagyobb vágási sebesség. A technológia egyszerűsége miatt a karbantartási költségek is alacsonyabbak.

   

  Ha a GE-CO Hungary Kft. további termékeire és újdonságaira is kíváncsi, iratkozzon fel a cég hírlevelére:
http://www.ge-co.hu/hirlevel/

Show Comments

Comments are closed.